čtvrtek 16. října 2014

TVD parodie 2 to zabalí...

Ahoj, jelikož jsou u videa TVD parodie 2 hejty, tak to s ním asi zabalím. Nevymažu ho úplně, jen si ho dám do blogu. Jsou tam totiž komentáře, které mě stručně řečeno serou! A to musím dodat, že jejich autoři jsou asi psychicky labilní, protože neumí správně napsat ani slovo "ztrapnila". Tyhle lidi v životě nedělali video a možná ho ani nikdy neudělají. Jen tak asi něco zadali do vyhledávače na YT a našli tam tohle video. Twl, jestli se jim to nelíbí, tak ať udělají lepší, nebo na to vůbec nekoukají. Museli totiž hledat parodii, tak co si mysleli, že tam najdou? Řeknu to stručně, video odstraním z youtube a bude jen na blogu.

2 komentáře:

  1. NEEE! Nedělej to! :D
    Hele, na takový lidi se vykašli. Když se jim to nelíbí, ať se na to nekoukaj, ne? Haters gonna hate, a tak to bude pořád. Je to jen zlejší způsob, jak říct "makej".

    OdpovědětVymazat
  2. No, já na tomhle videu už domakala. Je prostě béčkový, stejně jako některý další videa. U tohohle jsem to prostě vzdala. Nebudu si kvůli jednomu videu dělat vrásky. Navíc, proč se rozčilovat kvůli videu, za které nemá cenu ani bojovat?

    OdpovědětVymazat